ΥΛΙΚΑ
- 2 αυγά
- 250g γιαούρτι 2%
- 190g τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 200g τυρί φέτα
- 50ml ελαιόλαδο
- 80g βρώμη
- Λίγο πιπέρι
- 1κ.γ baking powder
- Λίγο σουσάμι για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπωλ ανακατεύεις το γιαούρτι, τα αυγά, το λάδι και το πιπέρι μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής κρέμα
- Σε ένα δεύτερο μπωλ ανακατεύεις τη φέτα, το τυρί και τη βρώμη
- Ρίχνεις το μείγμα στο πρώτο μπωλ και ανακατεύεις καλά.
- Σε ένα λαδωμένο σκεύος (25×25) περιχύνεις το μείγμα και πασπαλίζεις με λίγο σουσάμι
- Ψήνεις την τυρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40′.