ΥΛΙΚΑ

  • 2 αυγά
  • 250g γιαούρτι 2%
  • 190g τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 200g τυρί φέτα
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 80g βρώμη
  • Λίγο πιπέρι
  • 1κ.γ baking powder
  • Λίγο σουσάμι για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπωλ ανακατεύεις το γιαούρτι, τα αυγά, το λάδι και το πιπέρι μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής κρέμα
  • Σε ένα δεύτερο μπωλ ανακατεύεις τη φέτα, το τυρί και τη βρώμη
  • Ρίχνεις το μείγμα στο πρώτο μπωλ και ανακατεύεις καλά.
  • Σε ένα λαδωμένο σκεύος (25×25) περιχύνεις το μείγμα και πασπαλίζεις με λίγο σουσάμι
  • Ψήνεις την τυρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40′.