Online Διατροφή

E-Diet

ξεκινα σημερα (432 × 708 px) (400 × 232 px) (2)

“Mην αναβάλλεις άλλο,ανακάλυψε τα οφέλη της online διατροφικής
παρακολούθησης 
και επένδυσε στην υγεία σου!”

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ;

Με την online διατροφική παρακολούθηση, θα έχεις ένα  ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα, συνεχή υποστήριξη από ειδικούς, και τη δυνατότητα να παρακολουθείς την πρόοδό σου από την άνεση του σπιτιού σου. Είναι η ιδανική λύση για να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να ανακαλύψεις νέες συνήθειες και να επιτύχεις τους προσωπικούς σου στόχους. 

 
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ONLINE ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΗΣΗ; 

1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το διατροφικό πακέτο που τους εξυπηρετεί καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τους στόχους τους. Τα πακέτα διαμορφώνονται βάσει του προσωπικού στόχου & την διάρκεια της διατροφικής υποστήριξης (απώλεια βάρους, μυϊκή ανάπτυξη ή προσαρμοσμένες διαιτητικές ανάγκες).

2)ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι χρήστες συμπληρώνουν μια διατροφική αξιολόγηση που τους βοηθά να καταγράψουν πλήρως τις προσωπικές τους ανάγκες και προτιμήσεις. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την υπάρχουσα διατροφή, τυχόν αλλεργίες ή περιορισμούς και τους στόχους που επιθυμούν να επιτύχουν.

3)ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μετά τη συμπλήρωση της διατροφικής αξιολόγησης, το διατροφικό πρόγραμμα αποστέλλεται μέσω email στο προσωπικό email του χρήστη εντός 5 εργάσιμων ημερών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις συστάσεις διατροφής, το προτεινόμενο μενού, τις μερίδες και τις συνιστώμενες τροφές για κάθε γεύμα και σνακ.

4)ONLINE CHATTING

Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα online chatting με τη διατροφολόγο, προσφέροντας άμεση υποστήριξη και επίλυση πιθανών αποριών και ανησυχιών που μπορεί να έχουν οι χρήστες. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες θα έχουν συνεχή και ατομική επικοινωνία με τον διαιτολογο για τη διατροφή τους.

5)PDF ΟΔΗΓΙΩΝ

Μαζί με το διατροφικό πρόγραμμα, αποστέλλεται ένα αναλυτικό PDF με οδηγίες για τη σωστή τήρηση του διαιτολογίου και αλλαγές τροφών που μπορείτε να αντικαταστήσετε.

“Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και πληροφορίες 
για να επιτύχετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε μια υγιή σχέση με τη διατροφή σας”
ξεκινα σημερα (432 × 708 px) (400 × 232 px)

ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ;

Κατά την online διατροφική παρακολούθηση, ο έλεγχος του σωματικού βάρους είναι σημαντικός για την παρακολούθηση της προόδου σας.

Παρακάτω σας παρέχω πληροφορίες για το πώς θα γίνεται ο έλεγχος του βάρους σας κατά τη διάρκεια της online διατροφικής παρακολούθησης:

1) Ζύγιση με οικιακή ζυγαριά

Θα σας ζητηθεί να ζυγίζετε τον εαυτό σας με μια οικιακή ζυγαριά μία φορά την εβδομάδα. Η μέτρηση βάρους θα γίνεται το πρωί, μόλις ξυπνήσετε και αφού έχετε πάει τουαλέτα.

2) Μέτρηση 3 σημείων 

Σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα (μία φορά το μήνα), θα σας ζητηθεί να μετρήσετε την περίμετρο της περιφέρειας, της μέσης και του στήθους σας. Αυτές οι μετρήσεις παρέχουν επιπλέον πληροφορίες για την εξέλιξη της σύνθεσης του σώματος σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τις αλλαγές στη σωματική σας σύνθεση.

Αυτά τα στοιχεία θα αποστέλλονται στο info@nutriworld.gr, προκειμένου να γίνεται έλεγχος της προόδου και να προσαρμόζεται το πρόγραμμα αναλόγως.

ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΕΣΗ, ΣΤΗΘΟΣ; 

Περίμετρος Στήθους

Περάστε τη μεζούρα μέσα από τις μασχάλες και υπολογίστε την περιφέρεια στο
μέγιστο σημείο του στήθους.

Περίμετρος Μέσης

Κρατήστε την κοιλιά χαλαρή. Τοποθετήστε την μεζούρα οριζοντίως στη μέση, πάνω από τον αφαλό
και κάτω από τα πλευρά. Μετρήστε και καταγράψτε (το σημείο της μικρότερης περιφέρειας).

Περίμετρος Ισχίου

Σταθείτε με τα πόδια ενωμένα, χαλαρά. Εντοπίστε το πάνω μέρος των οστών του ισχίου και στις
 δύο πλευρές και μετρήστε το ισχίο σας (το σημείο της μεγαλύτερης περιφέρειας).

5 ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ E-DIET ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ

Άτομα με περιορισμένο χρόνο

Η online διατροφή είναι ιδανική για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω εργασίας, οικογένειας ή άλλων υποχρεώσεων, καθώς επιτρέπει ευελιξία στην προγραμματισμένη διατροφή.

Ανθρώποι που προτιμούν ιδιωτικότητα

Η online διατροφή παρέχει ένα αίσθημα ιδιωτικότητας και ανωνυμίας, καθώς οι συναντήσεις γίνονται από απόσταση και οι προσωπικές πληροφορίες παραμένουν εμπιστευτικές.

Εργαζόμενοι με βαρύ φόρτο εργασίας

Για τους εργαζομένους με πυκνό πρόγραμμα, η online διατροφή παρέχει εξατομικευμένη προσαρμογή, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινή τους ρουτίνα, εύκολα χωρίς μετακινήσεις.

Άτομα με κινητικά προβλήματα

Η online διατροφή είναι ιδανική για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, καθώς εξοικονομεί την ανάγκη για μετακίνηση σε ένα γραφείο ή διατροφολογικό κέντρο

Πολυταξιδεμένοι

Για τους περιπλανώμενους και συνεχώς ταξιδεύοντες, η online διατροφή παρέχει πρόσβαση σε εξειδικευμένους διατροφολόγους από οπουδήποτε, επιτρέποντας την παρακολούθηση της διατροφής ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Online Diet - Ξεκίνα τώρα την αλλαγή!

Πακέτα Διατροφής

Τα διατροφικά πακέτα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Στόχος του NutriWolrd.gr είναι να φτάσεις στον στόχο σου με μακροπρόθεσμα επιτυχημένα αποτελέσματα!

ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

18
  • Πρόγραμμα διατροφής για 1 εβδομάδα
  • Διατροφική ανάλυση
  • Αποστολή διατροφικού προγράμματος
  • Online chatting
  • PDF οδηγιών

ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

60
  • Πρόγραμμα διατροφής για 4 εβδομάδες
  • Διατροφική ανάλυση
  • Αποστολή διατροφικού προγράμματος
  • Online chatting
  • PDF οδηγιών

Κλείσε τώρα ένα ραντεβού για λιπομέτρηση και ανάλυση σύστασης του σώματός σου και ανακάλυψε την αλήθεια για το σώμα σου! Πάρε προσαρμοσμένες συμβουλές & ξεκίνα το ταξίδι προς ένα υγιές σώμα & ψυχή!

Ξεκίνα τώρα την αλλαγή!!