ΥΛΙΚΑ

  • 250g σουσάμι
  • 250g μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι καρβουνίζουμε το σουσάμι μέχρι  να πάρει κιτρινόχρυση όψη.
  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε
  • Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το σουσάμι.
  • Ανακατεύουμε καλά για περίπου 6′ μέχρι  να αποκτήσει μια σφιχτή μάζα.
  • Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα μας
  • Τοποθετούμε από πάνω  μια δεύτερη λαδόκολλα και με έναν πλάστη φέρνουμε το ίδιο πάχος σε ολη την επιφάνεια
  • Αφότου αφαιρέσουμε την δεύτερη λαδόκολλα χαράζουμε τα παστέλια μας όπως  επιθυμούμε  και τα αφήνουμε να δέσουν.
  • Μετά από 3 ώρες τα κόβουμε και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.