ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι καρβουνίζουμε το σουσάμι μέχρι να πάρει κιτρινόχρυση όψη.
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε
- Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το σουσάμι.
- Ανακατεύουμε καλά για περίπου 6′ μέχρι να αποκτήσει μια σφιχτή μάζα.
- Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα μας
- Τοποθετούμε από πάνω μια δεύτερη λαδόκολλα και με έναν πλάστη φέρνουμε το ίδιο πάχος σε ολη την επιφάνεια
- Αφότου αφαιρέσουμε την δεύτερη λαδόκολλα χαράζουμε τα παστέλια μας όπως επιθυμούμε και τα αφήνουμε να δέσουν.
- Μετά από 3 ώρες τα κόβουμε και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.