ΥΛΙΚΑ
- 4 αυγά
- 1,5 φλιτζ. Αλεύρι αμυγδάλου
- 1κ.γ κανέλα
- ½ φλιτζ. ψιλοκομμένα καρύδια
- 1κ.γ baking powder
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- ½ φλιτζ. μέλι
- ½ φλιτ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπωλ ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά όλα μας τα υλικά
- Σε ένα ταψί 25εκ. ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20′
ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ
- Αφότου έχει κρυώσει το γλυκό μας σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι και το νερό
- Ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί η κολλοειδής υφή του σιροπιού
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε το σιρόπι στο γλυκό.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.