ΥΛΙΚΑ

  • 4 αυγά
  • 1,5 φλιτζ. Αλεύρι αμυγδάλου
  • 1κ.γ κανέλα
  • ½ φλιτζ. ψιλοκομμένα καρύδια
  • 1κ.γ baking powder
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

  • ½ φλιτζ. μέλι
  • ½ φλιτ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπωλ ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά όλα μας τα υλικά
  • Σε ένα ταψί 25εκ. ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20′

ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ

  • Αφότου έχει κρυώσει το γλυκό μας σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι και το νερό
  • Ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί η κολλοειδής υφή του σιροπιού
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε το σιρόπι στο γλυκό.
  • Το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.