ΥΛΙΚΑ
▪︎250g σουσάμι
▪︎250g μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
•Σε ένα τηγάνι καρβουνίζουμε το σουσάμι μέχρι να πάρει κιτρινόχρυση όψη.
•Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε
•Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το σουσάμι.
•Ανακατεύουμε καλά για περίπου 6′ μέχρι να αποκτήσει μια σφιχτή μάζα.
•Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα μας
•Τοποθετούμε από πάνω μια δεύτερη λαδόκολλα και με έναν πλάστη φέρνουμε το ίδιο πάχος σε όλη την επιφάνεια
•Αφότου αφαιρέσουμε την δεύτερη λαδόκολλα χαράζουμε τα παστέλια μας όπως επιθυμούμε και τα αφήνουμε να δέσουν.
•Μετά από 3 ώρες τα κόβουμε και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.