ΥΛΙΚΑ
▪︎4 αυγά
▪︎1,5 φλιτζ. Αλεύρι αμυγδάλου
▪︎1κ.γ κανέλα
▪︎½ φλιτζ. ψιλοκομμένα καρύδια
▪︎1κ.γ baking powder
▪︎Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
▪︎½ φλιτζ. μέλι
▪︎½ φλιτ. νερό
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
•Σε ένα μπωλ ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά όλα μας τα υλικά
•Σε ένα ταψί 25εκ. ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20′
ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ
•Αφότου έχει κρυώσει το γλυκό μας
σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι και το νερό
•Ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί η κολλοειδής υφή του σιροπιού
•Αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε το σιρόπι στο γλυκό.
•Το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.