ΥΛΙΚΑ
▪︎2 αυγά
▪︎250g γιαούρτι 2%
▪︎190g τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
▪︎200g τυρί φέτα
▪︎50ml ελαιόλαδο
▪︎80g βρώμη
▪︎Λίγο πιπέρι
▪︎1κ.γ baking powder
▪︎Λίγο σουσάμι για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
•Σε ένα μπωλ ανακατεύεις το γιαούρτι, τα αυγά, το λάδι και το πιπέρι μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής κρέμα
•Σε ένα δεύτερο μπωλ ανακατεύεις τη φέτα, το τυρί και τη βρώμη
•Ρίχνεις το μείγμα στο πρώτο μπωλ και ανακατεύεις καλά.
•Σε ένα λαδωμένο σκεύος (25×25) περιχύνεις το μείγμα και πασπαλίζεις με λίγο σουσάμι
•Ψήνεις την τυρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40′.